U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Dialogen op het ruwe af
Het Caraïbische gebied heet ook wel 'tropische diaspora'. Dat is een treffende uitdrukking om de veelzijdigheid, het rijkgeschakeerde maatschappelijke en culturele leven van het West-Indische gebied aan te duiden.

Seagram-overname van Polygram is rond
Het Canadese amusementsconcern Seagram heeft zich verzekerd van de instemming van aandeelhouders voor de overname van PolyGram, dat nu nog voor 75 procent eigendom is van het elektronicaconcern Philips. Polygram is s'werelds grootste muziekconcern. Seagram heeft 10,95 miljard dollar (20,7 miljard gulden) voor de overname van alle aandelen geboden. Intussen is 99,5 procent van de aandelen aan Seagram aangeboden voor 115 gulden per stuk. (Redactie Economie)


Sinds 1988 is de organisatie 1800 Autopsy gespecialiseerd in thanatology, de studie van de dood. Men schijnt in hoog aanzien te staan bij het Amerikaanse begrafeniswezen, ziekenhuizen en medische onderzoeksinstituten. Orgaandonaties, analyse bij vergiftiging en hoe een locatie te ontruimen na een misdaad. Deze, en meer morbide onderwerpen, komen ruimschoots aan bod. Vergeet niet langs de 'giftstore' te gaan.
www.1800autopsy.com)

NRC Webpagina's
7 DECEMBER 1998



( a d v e r t e n t i e )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)