U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Samen sleutelen
Na zo'n documentaire van bijna een uur over transseksuelen in Thailand weet ik nog bijna niets. De Lady Boy Story op Nederland 1 ging over zeventig transseksuelen in een hotel-bordeel 'ergens in Thailand'. Ze zeuren eindeloos over hun uiterlijk maar ze blijven sloffen op hun hoge hakken. Zet acht van die transseksuelen bij elkaar, en je hebt een motorclub waarvan de leden samen aan lichamen sleutelen. De een kneedt de borsten van de ander tot stevigheid. Ze wisselen tips uit over het bijtrimmen van hun uiterlijk.


T V   V O O R A F :


Onze dagelijkse dosis
Het begon allemaal met een onschuldig inbraakje in een school. Maar twee jaar later laten de plotlijnen zich niet meer zo gemakkelijk temmen. Inmiddels is baby Anton bijna opgeblazen, wordt Nick nog steeds verdacht van moord, is Erik over zijn impotentie heen en rust Lisa's vloek gelukkig niet meer op Mary.


F I L M   V O O R A F :


Nonnevotte
In de vierdelige KRO/IKON-serie Het Leven een Feest, waarin jonge talentvolle documentairemakers bespiegelen over 'feest, geluk en zingeving' bleef Eugenie Jansen het meest letterlijk bij de opdracht.

NRC Webpagina's
19 NOVEMBER 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)