U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Aankleding
Natuurlijk werd de Trouw-publieksprijs door een echte vrouwenschrijfster gewonnen, want vrouwen lezen. Mannen zitten, in de woorden van genomineerde Yvonne Kroonenberg, net als ik op de bank en zappen.


V I D E O C L I P :


Verlicht naakt
In de clip bij haar nieuwe single Thank U loopt zangeres Alanis Morisette naakt rond. Dat is eerder gedaan, bijvoorbeeld door de Spice Girls, maar het bijzondere van de clip van Morisette is dat het geen grap is: ze probeert niet koket een ondeugend meisje te zijn. Met erotiek heeft de clip niets te maken. Toen iemand in een nieuwsgroep op Internet schreef: ,,Mmmm, Alanis naakt...'', antwoordde een ander terecht: ,,GROW UP.''


F I L M   V O O R A F :


Repulsion
Roman Polanski is niet zo maar een intrigerende filmauteur, hij is de droom van iedere talkshowhost. Hij ontsnapte als tienjarige uit het getto van Krakow, was als zwerfkind slachtoffer van morbide schietoefeningen van Duitse soldaten, getrouwd met de door de Manson Family vermoorde Sharon Tate, en werd in de VS bij verstek veroordeeld wegens verkrachting van een minderjarig model.

NRC Webpagina's
5 NOVEMBER 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)