U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Blije martelaren
Volgens de conventionele wijsheid past het zelf geschapen ingedijkte land bij het Hollandse calvinisme. Toch vormt de Evangelische Omroep met calvinistische aanhangers uit de Veluwe, het noordoosten en het rivierenland juist de grote uitzondering op het maakbaarheids-geloof bij de televisie.


T V   V O O R A F :


Foto's die te raden over laten
Eigenlijk is het gewoon een spelletje. Neem een handvol kinderen, leg ze een foto of een tekening voor en vraag: wat zien jullie? Uitstekend geschikt voor een lange autorit of een regenachtige vakantiedag. Of voor een kinderprogramma, zoals Michel Kapteijns bewijst in zijn reeks vier minuten-items die de komende drie maanden op de donderdagen een vast onderdeel zullen vormen van VPRO's Villa Achterwerk.


T V   V O O R A F :


Streetlife
Modeshows zijn heerlijk om naar te kijken. Vaak gaat het wel wat te snel om de details te ontwaren en staat de camera voortdurend scheef, maar zo'n opeenvolging van modellen die parmantig op je af komen blijft een fraai gezicht.Vanavond zendt de Nederlandse popzender The Music Factory de tweede aflevering van het maandelijkse 'fashion en lifestyle' programma Streetlife uit, op dit moment het enige Nederlandstalige programma over mode.

NRC Webpagina's
4 NOVEMBER 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)