U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Opruiming in huize KPN 'moet grondig gebeuren'
KPN kondigde gisteren een reorganisatie aan waarbij gedwongen ontslagen niet zijn uit te sluiten. Het is niet de laatste sanering bij het telecomconcern. Vijf vragen aan bestuursvoorzitter Wim Dik.

Rotterdam taboe voor 2000-gevoelige schepen
De haven van Rotterdam blijft open tijdens de eeuwwisseling maar schepen die niet kunnen aantonen dat ze millenniumbestendig zijn, komen er niet in. Overigens moeten de criteria en de maatregelen daarvoor nog vastgesteld worden en dat moet snel op internationaal niveau gebeuren.

142 miljoen voor informatietechnologie
Het kabinet steekt 142 miljoen gulden in de ontwikkeling van informatie- en communicatietechnologie. Zowel het bedrijfsleven als het kabinet wil dat Nederland één van de toonaangevende landen op het gebied van communicatie wordt. Het GigaPort-project, de ontwikkeling van de generatie Internet, moet het paradepaardje worden.

Tango, de hele dag
Wat is er sneller en sexier dan een videoclip? Een Latijns-Amerikaanse videoclip. Wie dat niet gelooft moet vooral eens naar Puma TV kijken, het Latijns-Amerikaanse muziekstation dat sinds enkele weken te zien is via Hotbird.


De Avro voert deze week in allerlei radio- en televisieprogramma's een debat over zinloos geweld. Op de overvolle website van de Avro staat het thema in pronte blauwe letters aangekondigd. Daaronder staat redelijk overzichtelijk de programmering rond het thema vermeld. Wie mee wil praten maar geen plaats krijgt bij het slotdebat donderdagavond, onder leiding van Karel van de Graaf, kan hier zijn mening posten.
(www.avro.nl)

NRC Webpagina's
4 NOVEMBER 1998




( a d v e r t e n t i e s )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)