U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A
 
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Suske en Wiske gaan digitaal
Computerspellen brengen hun eigen superhelden voort. Wie nog nooit van Mario, Sonic the Hedgehog, Earthworm Jim, Twinssen, Jazz Jackrabbit of Lara Croft heeft gehoord, mag zich met recht een digibeet noemen.

Philips en Pioneer in platte beeldschermen
Philips en Pioneer gaan samenwerken bij het onderzoek en de ontwikkeling naar een nieuwe generatie platte beeldschermen. De samenwerkingsovereenkomst die partijen gisteren ondertekenden, heeft tot doel te zorgen dat de technologie sneller tegen lagere prijzen voor de consumentenmarkt beschikbaar komt.

Een uurtje Netscape-historie in Twente
Netscape-oprichter Jim Clark verzorgde gisteren een gastcollege aan de Universiteit Twente in Enschede. Het college bleek uiteindelijk weinig meer te behelsen dan een uurtje Netscape-geschiedenis.


Silicon Alley is de benaming voor de wereld van de nieuwe media in New York. Terwijl het in het Californische Silicon Valley om technologie en industrie gaat, wordt in New York inhoud ('content' is de term) gemaakt voor Internet. Uitgevers en journalisten maken er websites om te lezen, niet om technische foefjes te demonstreren. Internetjournalist Jeroen van Bergeijk doet in zijn column E-mail uit New York, die wekelijks op de NRC Webpagina's verschijnt, verslag van de gebeurtenissen in Silicon Alley. (www.nrc.nl)

NRC Webpagina's
9 OKTOBER 1998




( a d v e r t e n t i e s )
SIRE - Doof

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)