1 Inhoud Radio & Televisie
U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Een heuse gezant
Kon niemand die Eberhard von Puttkamer afzetten? Hij is de Duitse ambassadeur in Den Haag en ster van de Nederlandse televisie gisteren, want er spricht Hollndisch. Op maar liefst drie programma's, RTL4, NOS-journaal en Netwerk, trad hij op en legde hij uit dat de overwinning van Gerhard Schröder geen verschil zou uitmaken voor de betrekkingen tussen Duitsland en Nederland. Geen verandering, want ,,alle partijen zijn enig geweest over buitenlandse politiek''.


T V   V O O R A F :


Ultrakorte experimenten
Voor het derde achtereenvolgende jaar besteedt de NPS tijdens het Nederlands Film Festival een televisieavond grotendeels aan de vertoning van korte films. Een jury selecteerde uit ongeveer vijftig inzendingen acht recente Nederlandse films van tien minuten of korter, waarvan één er aan het eind van de avond bekroond wordt met de NPS-prijs.


F I L M   V O O R A F :


Lágrimas negras
De rugzaktoerist die afgelopen woensdag op de gok rocktempel Paradiso bezocht, moet wel gedacht hebben dat hij gek was, of eerder nog de uitverkochte zaal. Want al stonden er op het podium de twee verplichte gitaristen, met rock had het helemaal niets te maken, om van house, heavy metal, R & B en drum & bass maar te zwijgen.

NRC Webpagina's
28 SEPTEMBER 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)