1 Inhoud Radio & Televisie
U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

B E E L D :
Ikke geen schuld
Er dreigt burgeroorlog in Rusland. Rijstoproer in Indonesië. President Clinton moet misschien aftreden. Maar de NOS, ons lieve NOS-journaal brengt files. Auto's staan stil in de Randstad! Wel drie uur per dag. Overal is dat wachten op de weg normaal, maar hier willen ze zich er maar niet bij neerleggen. Nederland is het enige land dat de kosten van opstoppingen tot op de cent uitrekent, 1,7 miljard gulden. Hoe weten ze het zo zeker? Dergelijke sommetjes passen bij de overlegeconomie. Wie geld nodig heeft, rekent zelf alvast de schade uit. Zeer recentelijk is er een oplossing bedacht, volgens het Journaal. Rekeningrijden. Is dat wat anders dan die plannen van tien jaar geleden?


V I D E O C L I P :


Madonna's nieuwe religie
In de zomer hebben de hits een hoog 'we like to party'-gehalte en hebben de bijbehorende beelden in de clips weinig om het lijf. Originele of slimme clips zijn schaars op het moment. Twee filmpjes die er in het aanbod van party-clips uitspringen zijn Pure Morning van Placebo en Honey van Moby.


F I L M   V O O R A F :


Technofobie in The Net
Dat het niet pluis is in cyberspace, is genoegzaam bekend. Je wordt er eenzaam en depressief, het zit vol kinderporno en geile mannen, hackers gebruiken het om verwarring en verderf te zaaien en je kunt er je identiteit kwijt raken.

NRC Webpagina's
10 SEPTEMBER 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)