U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Een warm bad
De enige échte winnaar was Wim Mateman. O wraak, hoe zoet zijn uw spijzen. De verkiezingsavond was nog jong, toen we Mateman met een verslaggever aantroffen, ergens onderaan zo'n trap die niet meer naar de macht voert.


V I D E O C L I P :


Als in een rare droom
Sommige feestjes krijgen, na een bepaald uur, iets surreëels: onder invloed van drank en drugs zijn mensen zichzelf niet helemaal meer, en ook je eigen waarnemingen zijn niet meer zo helder, waardoor alles en iedereen een beetje... vreemd wordt. Die sfeer wordt treffend in beeld gebracht in de clip bij het nummer 'The Beat Goes On' van The All Seeing I, een nieuwe versie van het jaren zestig-liedje van Sonny & Cher.

R A D I O   A C H T E R A F :


Een prachtig verkiezingsduet
Op Radio 1 was gisteravond een tamelijk uniek verschijnsel te horen: de nieuwsbulletins van de NOS in dubbelpresentatie. In 'de Ontknoping', zoals het verkiezingsprogramma was gedoopt, lazen twee in gewone nieuwsuitzendingen neutraal klinkende stemmen de uitslagen en het overige nieuws. Stemwisselingen maken bulletins levendiger en als ze goed worden getimed, komt dat het volgen van het nieuws ten goede.

NRC Webpagina's
7 MEI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)