U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Kerstverhaal van CNN eindigt met schulden
De stichting die het zieke Iraakse meisje Amal vorig jaar op verzoek van CNN naar Nederland haalde kan haar ziekenhuisrekening niet betalen.



Groep keert zich tegen Microsoft
Bedrijven die concurreren met Microsoft hebben een pressiegroep gevormd onder leiding van de Amerikaanse voormalig presidentskandidaat Bob Dole. De groep, die opereert onder de naam 'ProComp', richt zich op ondersteuning van bedrijven die met Microsoft concurreren.



Gluren naar bezoekers
De browser heeft de toekomst, verklaarden onlangs Vint Cerf en Robert Kahn - twee van de grondleggers van het Internet. De bladeraars voor webpagina's zullen op den duur besturingssystemen als Windows en Unix vervangen. De 'vaders' van het Internet vestigen hun hoop op de huidige generatie tieners. Zij gaan de browsers van de toekomst maken.




Sinds 26 maart van dit jaar beklimt een Amerikaanse ploeg bergbeklimmers de Mount Everest. Op de uitgebreide site van Mountainzone over bergbeklimmen, wordt een dagboek bijgehouden van de tocht met foto's, verhalen en filmpjes. De ploeg kan per e-mail bereikt worden. Op een van de vragen naar het waarom van deze tocht is het antwoord: ,,We willen groter en beter. Het is een verslaving. We zijn 'adrenaline junkies'.

(everest.mountainzone.com/98/)

NRC Webpagina's
21 APRIL 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)