U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Sportliefhebbers royaal bediend met nieuwe bladen
Maar liefst drie 'nieuwe' sportbladen liggen deze zomer in de kiosken. En ook de gevestigde sportmedia laten zich niet onbetuigd. Zit de consument hier wel op te wachten?



Usenet onder 'curatele'
Het valt niet mee om in alt.support.disabled.sexuality, een nieuwsgroep voor gehandicapten die over seksualiteit willen discussiëren, een bericht te vinden dat iets met het thema van de groep te maken heeft.



Millenniumprobleem nog altijd onderschat
Het millenniumprobleem wordt nog onvoldoende serieus genomen. Grote publieke en particuliere organisaties die afhankelijk zijn van ingewikkelde computersystemen, dreigen over ruim zeshonderd dagen in grote moeilijkheden te komen.




Dat de titel 'First Lady of Country Music' geen eeuwige roem op Internet garandeert, blijkt nu Tammy Wynette op 55-jarige leeftijd is overleden. Op het web is deze countryzangeres, die hits maakte als 'D.I.V.O.R.C.E.' en 'Stand by your man', ondervertegenwoordigd met slechts enkele foto's en korte carrièreschetsen. Wel is er een bulletinboard waar fans hun verdriet uiten: ,,Thanks Tammy, I'll miss you. Your music meant the world to me''.

(www.imusic.com)

NRC Webpagina's
7 APRIL 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)