U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Journalist Garschagen wordt chef opinieblad
O. Garschagen wordt de nieuwe hoofdredacteur van het opinieweekblad Vrij Nederland. Hij is nu correspondent in de Verenigde Staten voor de Volkskrant. Garschagen is de opvolger van de in september vorig jaar overleden J. van Tijn.



Chaos bij Kids World
Een kinderfeest in de Jaarbeurs in Utrecht is dit weekeinde uitgelopen op een totale chaos.



'Titanic' superieur, dus saai Oscar-jaar
Dit lijkt een saai Oscar-jaar te worden. Niet omdat er geen goede films zijn, maar omdat de favoriet, Titanic, in z'n eentje veertien nominaties heeft.



AT&T en Telecom Italië in onmin
De afspraken over een wereldwijde alliantie tussen Telecom Italië en AT&T staan op losse schroeven nu de vertegenwoordiger van AT&T eind vorige week uit de raad van bestuur is gestapt.



Vroege vogelzang
Vroege Vogels, het zondagochtendprogramma van de Vara, is langzamerhand een instituut geworden. Een instituut dat zijn voorganger Weer of geen weer van Bert Garthoff vrijwel uit het geheugen heeft verdrongen.




Bij de Oscaruitreiking draait het niet alleen om de te winnen beeldjes. Wat de sterren dragen is minstens zo belangrijk. De officiële site van de 70ste Oscaruitreiking heeft dan ook een aparte kledingrubriek met reportages en foto's. Op deze site kan eveneens de uitreiking live worden bekeken. De bezoeker krijgt achtergrondinformatie over en interviews met de genomineerden. Bovendien is er een overzicht van winnaars vanaf 1927.

(www.oscar.com)

NRC Webpagina's
23 MAART 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)