U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Chaos bij Kids World

Door een onzer redacteuren
UTRECHT, 23 MAART. Een kinderfeest in de Jaarbeurs in Utrecht is dit weekeinde uitgelopen op een totale chaos. De belangstelling voor Kids World, waarmee het tv-station Kindernet zijn tienjarig bestaan vierde, was zo overweldigend groot dat ouders met kinderen gemiddeld twee uur bij de kassa moesten wachten.

In totaal kwamen ongeveer vijftigduizend ouders en kinderen naar het verjaardagsfeestje. Er was op maximaal twintigduizend mensen gerekend. Het verkeer op de toevoerwegen naar Utrecht stond gisteren tegen twaalf uur nagenoeg vast.

Voor de deur van de Jaarbeurs hadden ouders de grootste moeite hun kinderen rustig te houden. Moeders hielden kinderen boven hun hoofd om te voorkomen dat zij in de verdrukking kwamen. Een aantal ouders is zelfs flauwgevallen. Ongeveer honderdvijftig ouders die kwaad zijn weggegaan hebben van de Jaarbeurs het entreegeld terugbetaald gekregen.

Ouders en kinderen die wel binnen wisten te komen zagen in het gedrang vaak niets van de optredens van Bassie en Adriaan, Bart Bosch met Willy B. Kids of Ernst & Bobby. De organisatie was overdonderd door de grote toeloop.

NRC Webpagina's
23 MAART 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)