U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Ontkoppeling twee affaires van Clinton
De advocaten van Paula Jones mogen in hun proces tegen president Clinton geen bewijsmateriaal gebruiken dat te maken heeft met Monica Lewinsky, de voormalige stagiaire in het Witte Huis die heeft beweerd dat zij een verhouding met Clinton heeft gehad. Dat heeft de rechter in het proces van Jones gisteren bepaald.


E C O N O M I E :


Winstcijfers Baan ruim verdubbeld
Het softwarebedrijf Baan heeft in het afgelopen jaar voor het eerst op de Duitse markt een hogere omzet behaald dan in het thuisland Nederland. Dit heeft Baan vanochtend bij de presentatie van de jaarcijfers bekendgemaakt.


H O O F D A R T I K E L :


Dilemma in de zorg
Als sociale verhoudingen ongrijpbaar lijken, klinkt al snel het woord 'tweedeling'. Zo'n etiket stelt gerust. Het schetst een onafwendbaar proces en levert tegelijkertijd een moreel oordeel. Sinds kort hebben we er een nieuwe 'tweedeling' bij: in de gezondheidszorg.


S P O R T :


'Een tennisser moet zijn angst leren uitspugen'
Voormalig grandslam-kampioen John Newcombe verschijnt alleen nog op een tennisbaan om het publiek te vermaken. Als coach van het Australische Davis- Cupteam bleek hij de ideale mentor van Patrick Rafter.


NRC Webpagina's
30 JANUARI 1998

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)