U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Steenhuis wekte schijn dubbelrol
Procureur-generaal voor de drie noordelijke regio's mr. D.W. Steenhuis heeft de schijn van belangenverstrengeling op zich geladen. Er bestaat geen concreet bewijs van misbruik van zijn nevenfunctie bij organisatie-adviesbureau Bakkenist in Diemen. Dit is de conclusie van het rapport dat oud-Kamervoorzitter D. Dolman op verzoek van minister Sorgdrager (Justitie) heeft geschreven.


E C O N O M I E :


Tegenslag voor Shell in Rusland
De Koninklijke/Shell Groep en haar Russische partners Gazprom en Lukoil kampen met een forse tegenslag omdat het Kremlin de voorwaarden voor privatisering van het oliebedrijf Rosneft heeft gewijzigd. Waarschijnlijk zal het bod van het consortium op Rosneft niet doorgaan.


H O O F D A R T I K E L :


Uur der waarheid
ZOU STEENHUIS werkelijk niet beseffen dat zijn commerciële connectie op zichzelf al tot scheve verhoudingen (al was het alleen scheve ogen) leidt? De diagnose van Dolman bevestigt het gebrek aan oordeelsvermogen bij deze hoge magistraat.


S P O R T :


Amsterdamse Tarzan debuteert in Super Bowl
Een Nederlander debuteert zondag in de Super Bowl, de finale van het American football-seizoen en het grootste eendaagse sportevenement ter wereld. Harald Hasselbach (30) staat in de verdediging van de Denver Broncos.


NRC Webpagina's
23 JANUARI 1998

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)