U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Werkloosheid sterker dan ooit gedaald
De werkloosheid is vorig jaar sterker gedaald dan ooit. Daalde de werkloosheid in het oude 'topjaar' 1985 nog met 13,5 procent ten opzichte van het jaar daarvoor, vorig jaar bedroeg de daling 14,8 procent.


E C O N O M I E :


Drie procent extra loon in bankensector
De 113.000 werknemers in de bancaire sector krijgen per 1 juli van dit jaar drie procent extra loon. Dat staat in de nieuwe CAO waarover werkgevers en vakbonden gisteravond overeenstemming hebben bereikt. De CAO loopt van 1 april tot 31 december 1998.


H O O F D A R T I K E L :


Zetel of schopstoel?
HET KAN VERKEREN. Op 8 mei 1996 klaagde minister Dijkstal (Binnenlandse Zaken) in de Tweede Kamer dat korpschefs niet weg te branden zijn. Bij het begin van dit nieuwe jaar bejammert de andere minister van politie, Sorgdrager (Justitie), de korpschef juist als ,,de gemakkelijkste prooi'' in de driehoeksconstructie van het politiebestuur.


S P O R T :


Siemerink wint van Ivanisevic
Jan Siemerink heeft zich vanmorgen in Melbourne geplaatst voor de tweede ronde van de open Australische tenniskampioenschappen. Hij versloeg de Kroaat Ivanisevic in vier sets. Brenda Schultz won in twee sets van de Oostenrijkse Maruska.


NRC Webpagina's
20 JANUARI 1998

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)