U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Nederkoorn weg bij Deutsche Telekom
Erik Jan Nederkoorn moet na een conflict Deutsche Telekom verlaten. De raad van commissarissen van de Duitse telecomgigant heeft gisteren laten weten dat Nederkoorn per 31 januari opstapt. Nederkoorn, lid van de raad van bestuur, zou onvoldoende goede resultaten hebben geboekt.



Netscape ontslaat 400 werknemers
Netscape, exploitant van het gelijknamige zoekprogramma op Internet, krimpt haar personeelsbestand met 400 werknemers (13 procent) in. Het bedrijf wil de kosten terugbrengen, nadat onlangs een verwacht verlies van 85 tot 89 miljoen dollar over het vierde kwartaal van afgelopen jaar naar buiten was gebracht.



Meer winst Sun
Sun Microsystems, één van 's werelds grootste leveranciers van computersystemen aan bedrijven, zag de winst in het laatste kwartaal met 25 procent groeien tot 446,4 miljoen gulden.



A Bridge Too Far
Op het Internet is een nieuwsgroep te vinden die is gewijd aan de Tweede Wereldoorlog. Je komt er van alles tegen. Er zijn Amerikanen die meer willen weten over serienummers op karabijnmunitie die door hun vader uit Europa is meegenomen.




Het landgoed Althorp, waar prinses Diana begraven ligt, zal in de maanden juli en augustus open worden gesteld voor publiek. Op de officiële site van het landgoed, al sinds 1508 in het bezit van de Spencers, is informatie te vinden over de kaartverkoop en een tentoonstelling over Diana. Ook krijgt de bezoeker tips (breng kleding mee voor slecht weer) en zijn er routebeschrijvingen. Wie het graf wil bezoeken, moet overigens snel zijn: de weekenden zijn al uitverkocht.

(www.althorp-house.co.uk)

NRC Webpagina's
16 JANUARI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)