U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Polygram met Warner Bros in films
Polygram wordt actief in Hollywood. Het amusementsbedrijf heeft met filmgigant Warner Bros afgesproken de komende drie jaar elk jaar samen vijf films te gaan financieren en distribueren.



Resultaat van VNU groeit met 25 procent
De nettowinst van de Haarlemse uitgever VNU, gecorrigeerd voor buitengewone baten en lasten, is in 1997 gegroeid met 25 procent tot ongeveer 395 miljoen gulden. Dat percentage komt overeen met eerder uitgesproken verwachtingen. Dat heeft bestuursvoorzitter drs. J. Brentjens van de Haarlemse uitgever gisteren tijdens zijn nieuwjaarstoespraak bekendgemaakt.



Korting op krant bijstandstrekker
De verenigde Nederlandse dagbladuitgevers gaan akkoord met een experiment om uitkerinsgerechtigden een korting op een krantenabonnement te geven, die op kan lopen tot veertig procent.



Het jachterige van Fashion TV
Fashion TV, een sinds enkele maanden vanuit Parijs opererend televisiestation doet niets anders dan 24 uur per dag clips uitzenden van ongeveer drie minuten met de presentatie van topcouturiers. De hoeveelheid beeldinformatie per seconde grenst aan het ongelofelijke, en langer blijft een creatie niet in beeld.




Dolly Parton gaat al ruim dertig jaar mee in de entertainmentindustrie. Wat Parton kenmerkt is haar zakelijk instinct en muzikale succes. In Dwarsverbanden, wekelijks op de NRC Webpagina's, meer over Parton en het netwerk van fansites (www.nrc.nl/W2/Lab/Dwarsverbanden)

NRC Webpagina's
7 JANUARI 1998


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)