U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O   E N   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

S e l e c t i e


Televisie

Radio

S E L E C T I E   R A D I O :
ZATERDAG

Middagconcert. Concert voor cello en orkest van Volkmann, uitgevoerd oor het Radio Kamer Orkest o.l.v. Ton Koopman m.m.v. Michael Müller. Verder pianotrio opus 5 van Volkmann, door het Beethoven Trio Ravensburg. En Eine Faust Symfonie van Liszt door het Koninklijk Concertgebouworkest o.l.v. Riccardo Chailly, het Groot Omroep mannenkoor en Hans Peter Blochwitz, tenor. Radio 4, 14.04-16.00u.

Jazz op 4. Verslag van de Music Meeting die vorig weekend plaatshad in Nijmegen, met optredens van onder anderen de Cubaanse en musici Sierra Maestra, NG La Banda en Cubanisimo! en de Amerikaanse alt-saxofonist Carlos Ward met zijn kwartet. Radio 4, 19.02-22.30u.

Volgspot-live. Te gast zijn onder anderen flamenco-gitarist Erik Vaarzon Morel, cabaretier Marcel Verreck, zanger Fred Piek en de Belgische zangeres Yasmine. Radio 2, 22.04-0.00u.

Easy Listening. Opnamen van cd's van Barbra Streisand, Ella Fitzgerald en Stan Getz. Ook de Belgisch/Canadese zangeres Lara Fabian die met haar eigen chansons bezig is internationaal door te breken. Radio 1 & 2, 0.02-2.00u.

ZONDAG

O.V.T. In het eerste uur de samenwerking in de koude oorlog tussen hoofdredacties van dag- en weekbladen met binnen- en buitenlandse veiligheidsdiensten en een gesprek over Alexander Cohen (1888-1961) die in zijn jonge jaren anarchist was en later uiterst rechts werd. Om 11.25 het slot van de driedelige serie De Bleekneusjes over zieke en ondervoede kinderen die na WO II naar het buitenland werden gestuurd om aan te sterken. Radio 1, 10.04-12.00u.

Uitgelicht. Gasten: Stef Bos; Lucretia van der Vloot en Maarten Mourik. Radio 2, 19.04-20.04u.

Volgspot. Theaterrecensent Frank Verhallen maakte het nieuwste Bulkboek met een selectie van de mooiste Nederlandstalige liedjes over de dood. Radio 1, 0.04-1.02u.

MAANDAG

De Radio-5 documentaire: Noordoostpolder. Slot van de documentaire over de realisatie van de Noord-Oostpolder en de gevolgen van de daar opgedane ervaring voor de planologie in de toekomst. Radio 5, 13.08-14.00u.

Ophef en vertier. O.a. dichter Rutger Kopland over zijn laatste bundel, Vincent van Warmerdam over de tangovoorstelling Ocho, flamenco-gitarist Eric Vaarzon Morel en een discussie over de snelheid waarmee nieuwe boeken op de markt verschijnen. Radio 5, 14.02-16.00u.

NRC Webpagina's
8 NOVEMBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)