U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Diana's dood impuls voor omzet Polygram
De muziekdivisie van Polygram heeft de winst van de Philipsdochter (75 procent) een flinke impuls gegeven. De filmdivisie zag de verliezen in de eerste negen maanden van het jaar verder oplopen. Dit heeft Polygram gisteren bekendgemaakt.



Gevecht tegen Microsoft nu echt menens
Het Amerikaanse ministerie van Justitie kondigde deze week stappen aan tegen monopolie-praktijken van Microsoft. Topman Bill Gates staat voor een dilemma. ,,Het bedrijf moet eens ophouden elke veelbelovende technologiestarter uit de markt te drukken.''



Oplage Instituut wil betrouwbare oplagecijfers
'De kat op het spek binden', zo wordt wel de gewoonte gekarakteriseerd van uitgevers om de oplagen van hun dag- en weekbladen zelf te tellen. Het nieuwe Oplage Instituut moet volgens adverteerders de betrouwbaarheid van die cijfers verhogen.



Wie zullen we nu weer nemen?
Hoe hinderlijk is het om in een klein land te wonen. Vergelijk de discussie van critici bij de Booker-Prize eens met die voor Nederlandse literaire prijzen. Niet alleen een ander niveau - het is een andere beschaving.




Wie nog nooit John Wayne in RealAudio heeft gehoord, moet beslist een bezoek brengen aan Western.com, een site die geheel gewijd is aan klassieke westerns. De site bevat integrale versies van oude westerns die met de plug-in Netshow te zien zijn. Verder op Western.com foto's en weetjes. Gabby Hayes, die een rol had in God's Country and the Man, leerde pas op z'n 50ste paardrijden!
(www.westerns.com)

NRC Webpagina's
23 OKTOBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)