U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Zware kritiek op beleid varkenspest
Ambtenaren van de Europese Commissie hebben zware kritiek op de Nederlandse aanpak van de varkenspest. Minister Van Aartsen (Landbouw) is buitengewoon geërgerd over een concept-rapport van de Commissie waarin Nederland ernstige verwijten worden gemaakt.


E C O N O M I E :


Onvoldoende toezicht op markt telecommunicatie
Het college dat toezicht houdt op de Nederlandse telecommunicatiemarkt (OPTA) heeft onvoldoende bevoegdheden om zijn taak goed te kunnen uitvoeren. De toezichthouder wil prijsveranderingen van PTT Telecom van te voren kunnen toetsen en ingrijpen in overleg tussen aanbieders over het gebruik van elkaars netwerken.


H O O F D A R T I K E L :


Kiest u maar
NU OOK DE VVD als laatste van de grote politieke partijen haar ontwerp verkiezingsprogramma heeft gepresenteerd, is het beeld voor de Tweede-Kamerverkiezingen van volgend jaar enigszins helder. De voorlopige posities zijn bepaald; het is nu allereerst aan de georganiseerde partij-achterbannen met de conceptteksten in te stemmen, vervolgens kan de campagne echt beginnen.


S P O R T :


Een tovenaar op de linkervleugel
Wanneer Ryan Giggs de bal heeft, sidderen de verdedigers.Het talent van Manchester United is morgen het grootste gevaar voor Feyenoord in de Champions League. Het aangenomen kind van de Mancunians kan toveren.


NRC Webpagina's
21 OKTOBER 1997


Rabobank - financieel advies

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)