U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Televisie van Bosnische Serviërs zendt weer uit
In de Servische Republiek in Bosnië zendt sinds gisteren de door aanhangers van Radovan Karadzic gecontroleerde tv-Pale - de Servische Radio en Televisie SRT - sinds gisteren weer uit.



Brussel onderzoekt Microsoft
De Europese Commissie onderzoekt of Microsoft op de Europese markt de mededingingswetten overtreedt. Het onderzoek is gestart naar aanleiding van klachten van tenminste twee van Microsofts concurrenten. De Europese Commissie wil niet zeggen op welke aspecten het onderzoek zich toespitst.



Koersen op Internet
De Amsterdamse effectenbeurs wil volgend jaar rechtstreeks actuele koersinformatie aan particulieren gaan leveren via Internet. Allereerst wil de AEX aandeleninformatie gaan verkopen, waaraan later optiegegevens worden toegevoegd. De kosten voor de ontvangers komen op zes tot zeven tientjes per maand.



Superbabe Lara doet PacMan vergeten
Dit jaar schoot ze miljarden T-Rexen, mummies en krokodillen dood, vond ze bergen geheime sleutels en verdronk ze aan de lopende band in ondergrondse tunnels. Hoewel de korte levens van Lara Croft zich alleen afspelen op het beeldscherm, nam Time Magazine haar op in de top 50 van invloedrijkste figuren in de computerwereld, naast Bill Gates en George Lucas.




Geen zin in een wandeling langs de Erasmusbrug, Pernis, de Koopgoot, Coolsingel, Veerhaven, de Westersingel, Het Park en hotel New York? Een excursie door de Maasstad kan ook via internet: op de website van de Virtual Rotterdam Tour. De tocht leidt de bezoeker onder andere langs Rijnmond, het havengebied en de oude en nieuwe wijken van Rotterdam. En uiteraard wordt de geschiedenis van de stad, die officieel in 1299 werd gesticht, niet overgeslagen.
www.euronet.nl/users/frankvw/rotterdam.html

NRC Webpagina's
17 OKTOBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)