U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Schiphol mag geluidsnorm overschrijden
De luchthaven Schiphol mag van het kabinet dit jaar overdag de wettelijke geluidsnormen overschrijden. De ministers De Boer (Milieu) en Jorritsma (Verkeer) hebben daarover overeenstemming bereikt.


E C O N O M I E :


Makelaars: huizenprijs stabiliseert De gemiddelde prijs van een koopwoning is in de maand augustus gedaald met ruim 1100 gulden naar 292.800 gulden. In de meeste grote stedelijke gebieden trad een daling op. In Rotterdam en Utrecht stegen de woningprijzen verder.


H O O F D A R T I K E L :


Luchtverstikking
Twee onheilspellende crises hebben de afgelopen dagen de aandacht gevestigd op het levensbelang van schone lucht. Parijs en Indonesië liggen ruim tienduizend kilometer van elkaar verwijderd en de oorzaken van de verstikkende luchtvervuiling op beide plaatsen zijn verschillend, maar er is een gemeenschappelijk element. De luchtvervuiling is zo ernstig, dat drastische maatregelen geboden zijn.


S P O R T :


Gustafson: 'Gebruik doping harder aanpakken'
Ex-topschaatser Tomas Gustafson nam deze week deel aan de Europese Sport Conferentie in Amsterdam, waar hij als lid van de atletencommissie van het IOC een speech hield. ,,Het belangrijkste in het sportleven is niet de triomf, maar de strijd.''


NRC Webpagina's
3 OKTOBER 1997


Rabobank

Come to the fuTUre!

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)