U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Het offensief van de glimlach
Het Lagerhuis, VARA's discussieprogramma op zaterdagavond, heeft voor het nieuwe seizoen de politicus-als-jurylid laten vallen. Ze waren door de voorraad heen, liet Paul Witteman weten. Aangezien Het Lagerhuis nog lang geen 150 uitzendingen achter de rug heeft, zal hij vooral bedoeld hebben dat de interessantste politici al allemaal zijn langs geweest.


T V   V O O R A F :


De avond van de korte film
Het Nederlands Film Festival kent vele gezichten. Zo lijkt het dagelijkse 'diner du cinéma' vooral bedoeld om de vaderlandse filmbobo's aan het grote publiek, dat doorgaans geen boodschap heeft aan hun films, te laten zien dat zij in elk geval wèl keurig met mes en vork kunnen eten. In de ijdele hoop een beetje op Hollywood te lijken, veronderstelt men in Utrecht vaak dat aanstellerij voor allure door kan gaan.


F I L M   V O O R A F :


Blind date
Theo van Gogh won gisteravond op het Nederlands Film Festival in Utrecht het Gouden Kalf voor het beste tv-drama. In het belang van de staat, dat door de Vara zal worden uitgezonden, gaat over een Koerdische dichter die als politiek vluchteling in Nederland een verblijfsvergunning wil aanvragen.

NRC Webpagina's
29 SEPTEMBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)