U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Strijder tegen tabloids
De wraak van Charles Spencer, de negende graaf van Althorp, zaterdag tijdens de uitvaartdienst van zijn zus Diana was zoet. Meer dan tien jaar heeft hij gevochten tegen de Britse tabloids en eindelijk kreeg hij de kans om ze voor een miljoenenpubliek aan de schandpaal te nagelen.



'Die Zeit' moet zich opnieuw onmisbaar maken
De tand des tijds knaagt aan Die Zeit, het bolwerk van het liberale Bildungsbürgertum in Duitsland. De nieuwe hoofdredacteur zal de oudere generatie redacteuren, moeten verzoenen met de lichtzinniger twintigers en dertigers onder de lezers.



PTT en Belgacom azen op contract Euro 2000
PTT Telecom en de Belgische telefoonmaatschappij Belgacom gaan samen proberen het contract te verwerven voor de verzorging van alle communicatievoorzieningen rondom het Europees voetbalkampioenschap in het jaar 2000 (Euro 2000).



Geen precario voor telefoon- en tv-kabels PTT Telecom en de Nederlandse kabelmaatschappijen hoeven in de toekomst geen precariorechten te betalen voor hun telefoon en televisiekabels.



Huiselijk
Op Radio 2 moet het vooral knus en gezellig zijn. Huiselijk. Met een praatje en een plaatje. Met tussendoor een spelletje waarbij 'mooie prijzen zijn te winnen', een gesprek met onbekende en bekende Nederlanders en natuurlijk met het onvermijdelijke weerbericht en filenieuws.




Digital Dante is een studieruimte voor Dante-deskundigen. Met een vrijzwevend navigatievenster kan naar hartelust op verschillende plaatsen in de site gesurft worden. Ontwikkeld door het Institute for Learning Technologies van de universiteit van Columbia, is de site voor de deskundige een goedgeordende bibliografie en wetenschappelijk forum. De student vindt er genoeg informatie om zich in Dante te verdiepen. www.ilt.columbia.edu/projects/dante

NRC Webpagina's
8 SEPTEMBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)