U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Rechter verwerpt ontslag korpschef
Minister Dijkstal (Binnenlandse Zaken) moet gaan onderzoeken of de ontslagen korpschef J.W. Brinkman van het politiekorps Rotterdam-Rijnmond kan terugkeren in zijn functie.


E C O N O M I E :


CPB bepleit meer plichten voor werkloze
Meer verplichtingen voor werklozen, lastenverlichting voor laagbetaalden en ongeschoolden en arbeid voor de gemeenschap kunnen de omvang van de langdurige werkloosheid verkleinen. Dit schrijft het Centraal Planbureau (CPB), een onafhankelijk instituut voor de economische analyse van overheidsbeleid, in een vanmorgen verschenen rapport.


H O O F D A R T I K E L :


E-mail en privacy
Elektronische post (e-mail) is te vergelijken met een briefkaart in het gewone postverkeer. Het is niet verboden dat de postbeambte daarvan kennis neemt, ook al is hij niet de geadresseerde. Zo staat het ook de aanbieder van Internet-diensten vrij de elektronische berichten door te nemen die ten behoeve van klanten worden opgeslagen in elektronische brievenbussen.


S P O R T :


Krajicek doorbreekt mentale barrière
Geschrokken door het perspectief van een mogelijke finaleplaats op de US Open na de val van Pete Sampras toonde Richard Krajicek zich afgelopen nacht opmerkelijk passief op de matige service van Felix Mantilla. Op zijn beurt was de kwelgeest van John van Lottum echter kansloos tegen het opslaggeweld van de 25-jarige Hagenaar, die met zijn vlotte zege in drie sets (7-5, 6-3 en 6-4) een mentale barrière doorbrak.


NRC Webpagina's
2 SEPTEMBER 1997

Autolease Holland

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)