U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Hardnekkige nepvirussen
Ze vermenigvuldigen zich in een razend tempo via internet. Ze zijn even besmettelijk en even hardnekkig als echte computervirussen. Ze nestelen zich in mailboxen en op harde schijven.



Bellen met buitenland 25 procent goedkoper
PTT Telecom verlaagt met ingang van 3 oktober de tarieven voor internationaal telefoonverkeer met gemiddeld 25 procent. Volgens W. Dik, topman van Koninklijke PTT Nederland (KPN) en sinds 1 september algemeen directeur van PTT Telecom, is de daling van de internationale telefoontarieven in een stroomversnelling gekomen.



Arts trof fotografen rondom het autowrak
Meteen na het verongelukken van de auto van prinses Diana en haar metgezel Dodi Al-Fayed werd het wrak omringd door tien tot vijftien fotografen, die onmiddellijk begonnen met het nemen van foto's.



Al-Fayed: fotografen zijn schuldig
Ondanks berichten over alcoholgebruik van de chauffeur en een te hoge snelheid van de auto waarin prinses Diana, Dodi Al-Fayed en hun chauffeur zijn omgekomen, blijft de familie Al-Fayed erbij dat de achtervolgende paparazzi de schuld dragen voor het ongeluk.



Gerechtelijk onderzoek fotografen Diana
De Franse justitie stelt een strafrechtelijk onderzoek wegens doodslag in tegen de fotografen die zijn aangehouden na het dodelijk auto-ongeluk van de Britse prinses Diana. Dat hebben justitiële bronnen in Parijs vanochtend gezegd. De fotografen worden ook verdacht van het veroorzaken van lichamelijk letsel en van het onthouden van hulp aan mensen in nood.




Op de virtuele fietsrai, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar geopend, is alles over de gebruiksmogelijkheden van de fiets te vinden. Naast fietsnieuws is er informatie over diefstalpreventie, comfort, veiligheid en onderhoud. De recreatieve fietser vindt er fietsroutes en vakantiebestemmingen. Verder kunnen fietsforenzen en werkgevers zich uitgebreid informeren over de fiscale regeling die het woon-werk verkeer per fiets moet stimuleren. (www.fietsrai.nl)

NRC Webpagina's
2 SEPTEMBER 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)