U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Van Mierlo twijfelde aan hulp Brazilië
Minister Van Mierlo (Buitenlandse zaken) heeft 18 juli besloten Brazilië niet te vragen om arrestatie en uitlevering van de gewezen Surinaamse legerleider Bouterse, omdat de kans groot was dat Brazilië niet of niet tijdig aan dit verzoek zou kunnen voldoen.


E C O N O M I E :


Rabo groeit en kampt met tekort experts
De Rabobank kampt met een groot tekort aan experts in advisering aan particuliere klanten op het gebied van pensioen- en vermogensbeheer. ,,Wij hebben zo'n 400 vacatures'', zegt directievoorzitter drs. H. Wijffels, die vanochtend een 16,5 procent hogere nettowinst van 994 miljoen gulden bekendmaakte.


H O O F D A R T I K E L :


Niet, wel, niet
Verwarring alom. De rechtsstaat Nederland doet een internationaal bevel uitgaan om Desi Bouterse, verdacht van drugssmokkel en het witwassen van met drugshandel verdiend geld, aan te houden. De mogendheid Nederland besluit vervolgens van een verzoek om arrestatie af te zien op een moment dat aanhouding mogelijk was geweest. Dat laatste besluit is genomen door één minister vanaf zijn vakantie-adres. De politiek zegt in koor dat de verantwoordelijke ministers wat hebben uit te leggen. In de loop van vandaag werd daartoe de eerste aanzet verwacht.


S P O R T :


Verlies tegen Feyenoord baart MVV weinig zorgen
Wie als vreemde het stadion De Geusselt binnenwandelt, krijgt niet gauw een warm gevoel. Het onderkomen van MVV is een bouwval. Oude en nieuwe tribunes wisselen elkaar af. De karakteristieke sintelbaan is enkele jaren geleden bij de verbouwing van het stadion verdwenen en vervangen door een smalle grasstrook die het publiek meer bij het spel binnen de lijnen betrekt.


NRC Webpagina's
22 AUGUSTUS 1997

Autolease Holland

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)