U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Nare avond voor Weisglas en Wiegel
Commotie in het kippenhok. Een avondblad, gelukkig dit avondblad, brengt een levensgrote primeur en de andere media zijn gedwongen te reageren. Hoe doen ze dat? Met of zonder bronvermelding? Bagatelliseren ze de kwestie om hun achterstand te camoufleren? Het is altijd een genot om dat te volgen, behalve wanneer je als medium achterop ligt.


T V   V O O R A F :


Bart de Graaff doet maar wat
Bart de Graaff begint morgen met zijn eigen talkshow voor Veronica. Het praatprogramma van de Graaff moest anders worden dan dat van de vele collega's in Hilversum die elke week hun eigen gasten mogen ondervragen. Bart nodigt in zijn show Oeverloos gasten uit op een boot die over de Vecht vaart. In tien afleveringen zullen enkele bekende Nederlanders op zijn boot langs komen om ondervraagd te worden over de achtergronden van vooral hun seksleven. ,,Als ik het zelf maar leuk vind. Dat is het belangrijkste voor mij'', zegt Bart de Graaff. Zelf kondigt hij zijn programma aan als 'Oeverloos gelul'. En dat is het ook.


F I L M   V O O R A F :


Grand Canyon
Sommige regisseurs koester je en blijf je trouw. Over hun speelfilms wil je geen kwaad woord horen, omdat zij een paar heel dierbare hebben gemaakt.

NRC Webpagina's
22 AUGUSTUS 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)