U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Lastige vragen en stroeve gesprekken
Mag een voetballer die beschuldigd is geweest van verkrachting, voor het Nederlands elftal worden uitgenodigd? Dat is de vraag waar Nederland zich de komende weken met grote zelotendrift over zal buigen.


T V   V O O R A F :


Voetbal op poëtische wijze
Zo véél voetbal op televisie en nog is het punt van verzadiging niet bereikt. Niet bij de voetballende kijkers en de kijkende voetballers en zeker niet bij de makers van voetbalprogramma's. Nu we vooral door de betaalzender Canal+ zowat elke avond kunnen kijken naar een van de vele belangrijke voetbalwedstrijden die in Nederland worden gespeeld, meent zowat elke zendgemachtigde daaraan iets te moeten voegen in de vorm van quizjes, spelletjes en tijddodende praatjes. En er wordt al wat afgeleuterd over en door Nederlandse voetbalsterren. Mocht u daar de afgelopen tijden iets van hebben opgestoken, dan bent u een gelukkig mens.


F I L M   V O O R A F :


Une Femme est une Femme
Plezier in het kijken naar film bestaat voor een groot deel uit vergeten dat je naar een film kijkt, en dat je het na afloop blijft vergeten, tot op het moment dat je verbaasd bent dat er geen violen gaan spelen bij de eerste kus.

NRC Webpagina's
18 AUGUSTUS 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)