U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


AbvaKabo wil ook profiteren van optieplan
Ambtenaren en werknemers van nutsinstellingen willen in hun CAO een financieel extraatje, als het personeel van beursgenoteerde ondernemingen massaal aandelenopties krijgt uitgereikt. Dit zegt de ambtenarenbond AbvaKabo.


E C O N O M I E :


Tulip beperkt halfjaar verlies tot 6,8 miljoen
De Bossche computerfabrikant Tulip heeft de eerste zes maanden van dit jaar opnieuw een verlies geleden. Het nettoverlies bedroeg 6,8 miljoen gulden. In dezelfde periode vorig jaar boekte de beursgenoteerde onderneming nog een verlies van 12,7 miljoen.


H O O F D A R T I K E L :


Miskend India
Vijftig jaar geleden kwam een einde aan het Brits-Indische rijk en ontstonden Pakistan (14 augustus) en India (15 augustus). Ondanks de niet aflatende strijd voor eenheid van Mahatma Gandhi - de Indiase vader des vaderlands die met zijn campagne van geweldloosheid de Britse macht liet verkruimelen - was het onmogelijk gebleken hindoes en moslims te overreden tot gezamenlijke natievorming.


S P O R T :


IJverig Feyenoord doet stap op weg naar het grote geld
In een vermakelijke wedstrijd, met veel doelpunten en een opeenstapeling van fouten, heeft Feyenoord zich vrijwel zeker geplaatst voor het hoofdtoernooi van de Champions League. Na de 6-2 overwinning tegen FC Jazz zongen bijna dertigduizend toeschouwers kun kelen schor.


NRC Webpagina's
14 AUGUSTUS 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)