U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


Bouterse haalt fel uit naar Nederland
Oud-legerleider Bouterse heeft gisteravond in reactie op het arrestatiebevel tegen hem op een drukbezochte vergadering fel uitgehaald naar Nederland en tegelijkertijd zijn partij tot kalmte gemaand. ,,Wij willen geen ruzie met Holland. Maar als ze ruzie willen maken, zitten ze bij het juiste adres'', aldus Bouterse tijdens de bijeenkomst van zijn partij NDP in Paramaribo.


E C O N O M I E :


Snel groeiend UCC mikt op startersbeurs
Het kleine, maar snelgroeiende UCC, een bedrijf dat automatiseringspersoneel detacheert, gaat in september naar de startersbeurs Nieuwe Markt van de Amsterdamse effectenbeurs (NMAX).


H O O F D A R T I K E L :


Nieuwe aanpak
De bemiddelingspoging van de Amerikaanse diplomaat Dennis Ross tussen Israel en de Palestijnse autoriteit is het gevolg van een koersverandering waartoe de Amerikaanse regering de afgelopen maanden heeft besloten.


S P O R T :


Kluivert dreigt met afscheid van Oranje
Patrick Kluivert dreigt afscheid te nemen van het Nederlands elftal als hij tijdens de interland tegen België wordt uitgefloten. De voormalige Ajacied kwam onlangs opnieuw negatief in het nieuws als een van de hoofdrolspelers in een seksaffaire.


NRC Webpagina's
12 AUGUSTUS 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)