U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Nieuw contract van Endemol met RTL Duitsland
Linda de Mol gaat volgend jaar in een aantal shows op de Duitse televisie een huis weg geven van een half miljoen Duitse mark. Endemol heeft per 1 januari 1998 een driejarig contract met RTL Television gesloten, zo maakte het bedrijf vanochtend bekend.



Hacken in de bossen van Flevoland
Net als vier jaar geleden kwam dit weekeinde op een camping in de Flevopolder een groot aantal hackers bijeen. De verschillen met vier jaar geleden waren groot, en tekenend voor wat er in die tijd rond het Internet is gebeurd.



Dictatuur van de klok
,,Goed dat ze de stopwatch ooit hebben uitgevonden, nu kan ik de tijd tot de Ster precies volpraten'', zei verslaggever Marcel Oosten van Radio 1-Journaal toen hij enkele maanden geleden een live reportage afrondde over de uitvindersbeurs.



Website
Als je een zoekmachine als AltaVista vraagt of op het Web iets bekend is over 'Elvis Presley', dan is het antwoord ja, die woorden komen in 28.970 documenten voor. Van de vele fansites tot de officiële pagina's van Graceland op www.elvis-presley.com. Bij de Elvisians from another planet leer je dat Elvis een buitenaardse was. Althans is op zijn geboortedag een blauwig licht waargenomen, maar misschien was dat een supermarkt. (www.bigtimedesign.com)

NRC Webpagina's
11 AUGUSTUS 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)