U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O  &   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Radio

O O G   I N   O O G :
Na Che Guevara kwam Jan Marijnissen
Che Guevara en Jan Marijnissen kort achter elkaar bij de religieuze omroepen IKON en NCRV op Nederland 1 - als Marx het vanaf boven heeft kunnen zien, zal hij er met een goedkeurend knikje naar hebben gekeken: propagandistisch gezien doen de jongens het niet slecht.


T V   V O O R A F :


Psychedelica te eenzijdig belicht
De grote ramp van de jaren zestig was dat psychedelische drugs buiten de 'therapeutische setting' werden gebruikt. Althans, dat vindt een aantal medici. In het BBC-programma Horizon bepleiten zij terugkeer naar de eerste gecontroleerde laboratorium-experimenten met psychedelica.


F I L M   V O O R A F :


Laagland
Een stem op Nederland 3 stelde ons gisteren voor vanavond een film ,,over seks, liefde, vriendschap en alle ingewikkelde tussenvormen'' in het vooruitzicht. Het was een nogal zware aankondiging van het door de VPRO te vertonen Laagland, de bescheiden en sympathieke, eerste lange speelfilm van Yolanda Entius. Over zóveel gaat die film nou ook weer niet. Net als in haar eerder door de VPRO uitgezonden Lolamoviola-bijdrage Wintergasten vertelt scenariste-regisseuse Entius (1961) ons in Laagland over dolende dertigers.

NRC Webpagina's
8 AUGUSTUS 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)