U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


Akkoord in Bosnië over ambassadeurs
Onder leiding van Richard Holbrooke, de speciale Amerikaanse gezant in Bosnië, heeft het Bosnische presidium vanochtend in Sarajevo een akkoord bereikt over de verdeling van ambassadeursposten. Een Bosnische Serviër krijgt de felbegeerde post van ambassadeur in de Verenigde Staten.


E C O N O M I E :


Shell: studie stroombedrijf in Nederland
De Koninklijke/Shell Groep heeft volgens directielid drs. M.A. van den Bergh belangstelling om ook in Nederland elektriciteitscentrales te gaan exploiteren, nu dat door de vrijmaking van de Europese energiemarkt mogelijk wordt.


H O O F D A R T I K E L :


Bosnisch dilemma
Het feit dat Richard Holbrooke opnieuw van stal is gehaald, toont de geallieerde onvrede over de voortgang van het vredesproces in Bosnië. De man die anderhalf jaar geleden het akkoord van Dayton afdwong dat de burgeroorlog afsloot, moet nu een definitief einde zien te maken aan het etnisch sectarisme dat Bosnië in drie entiteiten verdeeld houdt.


S P O R T :


Wereldtitel voor de onbekende Johnson
Voor de derde keer op rij won Allen Johnson op de 110 meter horden een belangrijk kampioenschap. De Amerikaan prolongeerde bij de wereldkampioenschappen atletiek in Athene gisteravond zijn wereldtitel. Stella Jongmans en Letitia Vriesde hebben de finale bereikt van de 800 meter.


NRC Webpagina's
8 AUGUSTUS 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)