U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Wedstrijd alleen op abonnee-tv
Als Feyenoord doordringt tot de hoofdronde van de Champions League, zullen de wedstrijden van de club hoogstwaarschijnlijk uitsluitend live te zien zijn voor abonnees van de betaalzender Canal+. De NOS zal dan niet de wedstrijden van zowel Feyenoord als landskampioen PSV kunnen uitzenden, omdat ze tegelijkertijd worden gespeeld.



Kees Jansma wil terug naar 'het echte handwerk'
Kees Jansma, chef bij Studio Sport, vertrekt naar de abonneezender Canal+. De crisis bij Studio Sport is volgens hem over, waardoor hij ,,door de voordeur het pand kan verlaten.''



Boek over journalistiek uit de handel genomen wegens plagiaat
Uitgeverij SDU uit Den Haag heeft vorige week het boek Journalistieke Genres van M. Kimmel wegens plagiaat onmiddellijk uit de handel genomen. De SDU heeft hiertoe besloten na een klacht van de Groningse uitgeverij Wolters Noordhoff.



Tories verwijten Labour de media te desinformeren
Het ,,volstrekt uit de lucht gegrepen verhaal'' over de laatste, Conservatieve gouverneur van Hongkong, John Patten, die staatsgeheimen zou hebben laten uitlekken, is door de Britse Labourregering doelbewust verspreid om aandacht van de eigen vuile was af te leiden.



Winststijging Brits mediaconcern Pearson
De winst voor belasting van het Briste mediaconcern Pearson is in de eerste helft vandit jaar fors gestegen van 30,2 miljoen pond naar 80,7 miljoen pond (276 miljoen gulden).



Forse groei winst bij uitgever Wolters Kluwer
De netto winst van uitgever Wolters Kluwer is in de eerste helft van 1997 gestegen met 20,8 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.



Helden van digitale revolutie
Het meest in het oog springende verschil tussen de eerste jaargang van het Internettijdschrift Wired en het blad nu zijn de advertenties.



NRC Webpagina's
5 AUGUSTUS 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)