U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

KPN moet tarief voor concurrenten op net verlagen
Koninklijke PTT Nederland (KPN) moet het tarief voor inkomend telefoonverkeer, dat concurrenten moeten betalen voor het gebruik van het landelijke netwerk van dochter PTT Telecom, verlagen van 4 naar 3,6 cent per minuut.



Publieke omroepen hoeven nog niet op ledenjacht
De minimale lidmaatschapsbijdrage voor leden van een publieke omroep van tien gulden zal worden aangepast aan de prijsstijgingen van de afgelopen jaren.



Deel Deutsche Telekom wordt sneller verkocht
De Duitse regering gaat eerder dan gepland opnieuw een deel van Deutsche Telekom afstoten. De stap is nodig om te kunnen voldoen aan de begrotingsnorm voor de Economische en Monetaire Unie (EMU).



Oecumenisch koppen maken
Koppen maken is een vak. Honderd procent integere mensen zullen het vermoedelijk nooit leren. Bij de Britse Times hielden redacteuren buitenland soms een wedstrijd wie de saaiste kop kon verzinnen.



Wolters Kluwer koopt dochter Walt Disney
Uitgever Wolters Kluwer neemt de Amerikaanse uitgever over die gespecialiseerd is in verzekeringsrecht. Het bedrijf, NILS, is momenteel nog een dochter van het Walt Disney-concern. NILS heeft een jaaromzet van 48 miljoen gulden. De uitgever publiceert zowel op papier als elektronisch. Wolters Kluwer bezit in de Verenigde Staten als vier uitgeefketens: Aspen, CCH, Facts & Comparisons en Lippincott-Raven. De Amerikaanse bedrijven genereren 29 procent van de totale omzet van Wolters Kluwer.



Juridische links
De Raad voor Rechtsbijstand in Arnhem heeft op Internet een databank geplaatst met meer dan duizend links naar wetten, regelingen, advocaten, overheidsinstellingen, Kamerstukken en juridisch-wetenschappelijke artikelen. In de databank kan met verschillende sleutels naar informatie worden gezocht. Ook bevat de site vrijwel alle wet- en regelgeving over de gefinancierde rechtsbijstand. (www.rechtsbijstandarnhem.nl).



P

NRC Webpagina's
25 JUNI 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)