U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Zwierig nieuws
Nieuws moet toegankelijk zijn. De diverse media proberen in hun presentatie van het nieuws zoveel mogelijk aan te sluiten bij de interessesfeer van hun publiek.



Microsoft stopt 740 miljoen gulden in ABN Amro-beleggingsfonds
ABN Amro heeft voor zijn obligatie groeifonds een majeure belegger binnengehaald in de vorm van Microsoft. De Amerikaanse softwaregigant steekt 740 miljoen in het fonds, waardoor de omvang in een klap stijgt tot ruim 3,8 miljard.



Melkrobotbedrijf Prolion wil geen cash cow worden
De ontwerper en fabrikant van melkrobots Prolion gaat met een uitgiftekoers van tussen de 25 en 28 gulden naar de Nieuwe Markt van Amsterdam Exchanges (NMAX).



Reed Elsevier doet grote koop in VS
Reed Elsevier neemt de drie belangrijkste divisies over van de Chilton Business Group, een Amerikaanse uitgever van vakbladen.



WatergateIllusion and Desillusion
The Watergate Decade is de titel van een fototentoonstelling die alleen op Internet te vinden is. Het is 25 jaar geleden dat in opdracht van Richard Nixon bij de Democratische Partij werd ingebroken. Fotograaf Mark Godfrey legde de gevolgen vast. Mooi is de foto van de journalisten Bernstein en Woodward, die onderuit gezakt en vermoeid voor de TV Nixon zijn aftreden zien aankondigen. (www.journale.com/watergate)



NRC Webpagina's
23 JUNI 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)