U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O   E N   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Radio

S E L E C T I E   R A D I O :
Het oor van 4. Werken van Van Roosendaal, Beethoven en Bruckner, uitgevoerd door het Radio Filharmonisch Orkest o.l.v. Edo de Waart. Radio 4, 19.00-22.30u.

De Recensenten. Schrijfster Hester Albach en toneelschrijver Ger Beukenkamp praten over elkaars werk. Beukenkamp schreef het toneelstuk Emily en Albach publiceerde de roman Evenbeelden. Beukenkamp kwam onlangs in nieuws toen zijn toneelstuk over de veronderstelde aanstaande van kroonprins Willem Alexander in première ging. Radio 1, 20.04-21.04u.

Uit het nieuws. Gesprek met Jorrit Jorritsma, topschaatser uit het tijdperk Ard Schenk en Kees Verkerk en oud-verslaggever van Radio Tour de France. Radio 1, 21.04-22.00u.

De avonden. O.a praat Peter Faber over zijn uitzicht uit zijn woning in Monnickendam en een beschouwing van de gesproken verhalen in het werk van de popartieste Laurie Anderson. Rond kwart voor elf jazz van Pete Felleman met verschillende versies van de klassieker All of me en een atelierbezoek bij schilder Jan Sierhuis die over zijn werk en zijn belevenissen tijdens de Duitse bezetting praat. Radio 5, 22.02-23.55u.

Jazz op vier. Opname van The Meridian Arts Ensemble op 15 februari in het Bimhuis en aandacht voor de World Music Charts Europa. Radio 4, 22.30-0.02u.

NRC Webpagina's
2 MEI 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)