U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O   E N   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Films op tv

Radio

S E L E C T I E   T E L E V I S I E :
2 Vandaag. Aandacht voor de besloten conferentie van deskundigen en hulpverleners over de recente golf van kindermoorden en een reportage over de betekenis van Johan Cruijff voor het Nederlandse voetbal. Ned.2, 17.35-18.43u.

Documentaire Johan Cruijff. Johan Cruijffs loopbaan door vier documentairemakers, ter gelegenheid van zijn vijftigste verjaardag: Zijn jeugd, het begin bij Ajax, als voetballer bij Feyenoord en New York Cosmos en als trainer bij Ajax en Barcelona. Ned.3, 19.29-19.57u.

Netwerk. Onder meer een reportage over de 250.000 burgers die jaarlijks in Engeland ingeschakeld worden bij de juryrechtspraak en de problemen die veel juryleden krijgen bij zware beslissingen in bij voorbeeld moordzaken. Ned.1, 20.23-20.56u.

Wij Nederlanders. Serie in tien delen van G.J. Dröge en Herman Pleij over Nederlanders en typisch Nederlands gedrag. Aanvankelijk wilde de RVD deze serie wegens oude beelden van leden van het koninklijk huis tegenhouden. Ned.1, 21.05-21.40u.

Das Literarische Quartet. Besproken worden boeken van Gabriel Garcia Marquez, Stewart O'Nan, Christopher Ransmayr, Pat Barker en Maarten 't Hart. Duitsl.2, 22.15-23.30u.

Nova. Reportage over embryo-testen via DNA-onderzoek, de nadelige effecten op de gezondheid van de zendinstallatie in Kootwijk en een debat tussen componist Peter Schat en dirigent Kees Hillen over het plan Nederlandse orkesten meer muziek van Nederlandse componisten te laten spelen. Ned.3, 22.34-23.04u.

Panorama vrijdag. Onder meer reportage over een zogeheten 'wozoco', een woonzorgcomplex voor ouderen en het gelegenheidscollectief van rapper Def P. Ned.3, 23.17-23.57u.

NRC Webpagina's
25 APRIL 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)