U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


Gezonde baby na test in reageerbuis
Een echtpaar in Groningen heeft dinsdag een gezonde dochter gekregen nadat het embryo in een vroeg stadium in de reageerbuis werd getest op een ernstige erfelijke geestelijke afwijking. De gebruikte techniek staat bekend als 'pre-implantatie genetische diagnostiek'


E C O N O M I E :


VEB wil tien geboden tegen optie-excessen
De Vereniging van Effectenbezitters (VEB) wil uitwassen met optieregelingen in het bedrijfsleven bestrijden met een tiengebodenschema. De VEB vindt deze regels effectiever dan de zwaardere belasting die minister-president Kok wil invoeren.


H O O F D A R T I K E L :


Paars op ijs
De grenzen van paars worden scherper zichtbaar nu de coalitiegenoten zich steeds meer richten op de volgende parlementsverkiezingen en minder omkijken naar het gesloten regeerakkoord. De tegenstellingen tussen PvdA, VVD en D66 zijn geen splijtende ruzies, maar de stemming wordt getekend door irritatie.


S P O R T :


Barcelona tegen Paris SG in finale van Europa Cup 2
Barcelona en Paris St. Germain hebben zich gisteravond geplaatst voor de finale van het Europa Cup 2-toernooi. De Spanjaarden behaalden een eenvoudige 2-0 zege bij Fiorentina. De Fransen kwamen met de schrik vrij in Liverpool, waar een 3-0 voorsprong bijna werd prijsgegeven. Op Anfield Road verloor PSG met 2-0. De finale wordt over drie weken in Rotterdam gespeeld.


NRC Webpagina's
25 APRIL 1997

Autolease Holland

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)