U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
  OUDE NUMMERS 


Stadsuitbreiding in IJmeer gaat door
De gemeente Amsterdam kan IJburg bouwen. De tegenstanders van de nieuwe woonwijk in het IJmeer behaalden gisteren tijdens het referendum niet het benodigde aantal van 154.935 stemmen om het raadsbesluit ongedaan te maken. Ruim 130.000 mensen stemden tegen IJburg, ruim 93.000 stemden voor.


E C O N O M I E :


STE mag bij beursfraude boetes uitdelen
De Stichting Toezicht Effectenverkeer (STE), de waakhond van de beurshandel, krijgt de bevoegdheid om beursfraudeurs boetes en dwangsommen op te leggen. Het ministerie van Financiën werkt aan een wetsvoorstel, waarin onder meer maatregelen tegen misbruik van voorwetenschap worden opgenomen.


H O O F D A R T I K E L :


Mitsen en maren
INGEKLEMD tussen het duel van Ajax tegen Atletico Madrid en de première van de musical O Johnny over de legendarische troubadour van de Jordaan heeft Amsterdam gisteravond de uitslag van het IJburg-referendum beleefd. De broodnodige stadsuitbreiding komt er, maar de tegenstemmers hadden ruim de overhand in de stembus.


S P O R T :


Ajax op karakter uit Spaanse hel
Atlético Madrid moest gisteren tegen Ajax een 3-2 nederlaag incasseren. En dat na een wedstrijd waarin de duidelijk sterkere Madrilenen de meeste kansen kregen.


NRC Webpagina's
20 MAART 1997

Veer Palthe Voûthe: Capital Asset Management

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)