U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O   E N   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Films op tv

Radio

S E L E C T I E   R A D I O :
Tijdsein: Het uur u. Discussie over het plan van supermarkten om medicijnen in de schappen te zetten. Het kabinet studeert op nieuwe wetgeving maar apothekers vinden het onacceptabel. Radio 1, 19.04-20.00u.

Het Radiocafé. Gesprek over Euregio's en de toekomst van Europa met Europarlementariër Jan Willem Bertens, journalist Peter Brusse, rector magnificus van de Universiteit van Maastricht Job Cohen en voorzitter van de Euregioraad Ger Kockelkorn. Radio 1, 20.02-22.00u.

Avondconcert. Met De matinee, werken van d'0starga en Lotti, uitgevoerd door het Freiburger Barokorchester o.l.v. Thomas Hengelbrock en het Balthasar Neumann Koor. Solisten o.a.: Mona Spgele, sopraan en Beat Dud deck, alt. Verder werken van Marais, uitgevoerd door o.a Nikolaus Harnoncourt, viola da gamba, Alice Harnoncourt, viool en Herzbert Tachezi, klavecimbel. Radio 4, 20.02-22.00u.

De avonden. In het eerste uur literair-muzikaal variéte en in het tweede een gesprek over het met sluiting bedreigde Kantoormachine Museum in Alkmaar. Radio 5, 22.02-23.55u.

Bijlage: Ode aan de gulden. De historie en vormgeving van de Nederlandse munt. Over smaak en emoties rondom het verdwijnen van de gulden in 2002. Morgen, Radio 5, 13.08-14.00u.

Het debat op vijf. Discussie over de wachtlijstenproblematiek bij de opname in een ziekenhuis met het Eerste-Kamerlid voor de SGP G. van den Berg, de chirurg A.M. Blomme en directeur patiëntenzorg van het Drechtstedenziekenhuis dr. S.A. Kluchert. Morgen, Radio 5, 12.05-13.00u.

Montaigne. Gesprek met de toneelschrijvers Rob de Graaf en Willem Jan Otten over hun toneelstukken Pisstof en Een Sneeuw. Verder aandacht voor Eten op zijn Vlaams en het toneelstuk De Bezoeker van Eric-Emmanuel Schmitt. Morgen, Radio 5, 14.02-16.00u.

NRC Webpagina's
25 FEBRUARI 1997


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)