U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  


De veranderingen
in NRC Handelsblad
zullen niet
onopgemerkt blijven

'Ontruimen van Hebron heden rond'
De Israelische premier, Benjamin Netanyahu, en de Palestijnse leider Yasser Arafat zullen elkaar vanavond waarschijnlijk om zes uur ontmoeten om - na maanden van intensief overleg - een akkoord over de hergroepering van het Israelische leger bij Hebron te paraferen, aldus radio Israel vanmorgen.


E C O N O M I E :


Damrak sluit topjaar 1996 af met record
1996 is een topjaar geworden voor aandelenbeleggers. De AEX-index sloot gisteren, gedragen door het enthousiasme over de overname door verzekeraar Aegon van de Amerikaanse branchegenoot Providian, het jaar af op een record van 648,24 punten.


H O O F D A R T I K E L :


Het labyrint
Nederland en de wereld zijn er in 1996 niet overzichtelijker op geworden. Oude verbanden en traditionele tegenstellingen zijn verder vervaagd, nieuwe arrangementen moeten nog vorm krijgen. Onder de verzamelnaam marktwerking maakt Nederland kennis met de grensverlegging van het particuliere initiatief en de eigen verantwoordelijkheid.


S P O R T :


Verduin geeft gewoon even gas in Ankeveen
De 32-jarige bloemenkweker Bert Verduin is gisteren Nederlands kampioen marathonschaatsen op natuurijs geworden in Ankeveen. Ruud Borst werd tweede.


NRC Webpagina's
31 DECEMBER 1996

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)