U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    M E D I A  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Sport7 vraagt surseance aan
Sport7 vraagt vanmiddag bij de Amsterdamse rechtbank uitstel van betaling aan. De rechtbank zal vervolgens een bewindvoerder aanwijzen die zal onderzoeken hoe het verder moet met het tv-station dat in de nacht van zondag op maandag zijn uitzendingen staakte.



Reorganisatie bij PTT Telecom
PTT Telecom gaat drastisch reorganiseren met het oog op de groeiende concurrentie. Het bedrijf zal meer aandacht aan de verkoop besteden. Het zwaartepunt zal daardoor sterker bij de regio's van PTT Telecom komen te liggen. Hier wil het bedrijf meer mensen inzetten. Die moeten elders uit de organisatie komen.



Philips verkoopt in VS televisiefabriek
Philips verkoopt zijn grote televisiefabriek in het Amerikaanse Greeneville aan één van zijn toeleveranciers, de Amerikaanse onderneming GC Capital. De fabriek kampt met een grote overcapaciteit, doordat de vraag naar gewone televisietoestellen in de Verenigde Staten afneemt. De verkoopprijs is niet bekendgemaakt.



Clubs zetten conflict met KNVB op scherp
Ajax en Feyenoord hebben de KNVB voorgesteld de televisierechten van live- en integrale uitzendingen in het vervolg onbeperkt en exclusief in handen te geven van de clubs. De voetbalbond mag volgens het plan van de twee topclubs alleen nog samenvattingen uitbaten. Dit voorstel staat haaks op de plannen van de KNVB.



NRC Webpagina's
10 DECEMBER 1996


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)