U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    N I E U W S S E L E C T I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Linschoten onder vuur bij verhoren
Staatssecretaris Linschoten (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en het voormalige bestuur van het College van Toezicht Sociale Verzekeringen (CTSV) zijn bij het parlementaire onderzoek naar de crisis bij dit toezichtsorgaan stevig onder vuur komen t e liggen.


E C O N O M I E :


Kabelbedrijf Casema neemt deel in EnerTel
Nederlands grootste kabelexploitant, Casema, neemt deel in EnerTel, de telecom-onderneming van negen grote energiebedrijven. Het kabelbedrijf verwerft 12,5 procent van de aandelen. Dat heeft EnerTel-directeur ir. Ad Ketelaars vanmorgen in Rotterdam bekendgemaakt. De waarde van de transactie noemde hij niet.


H O O F D A R T I K E L :


Houtskoolschetsen
De infrastructuur van Nederland moet op de schop. Terwijl de overheid op het gebied van de sociale zekerheid wat meer marktwerking bevordert, herneemt zij op het terrein van de infrastructuur het initiatief. Dit is de vernieuwende lijn.


S P O R T :


Denen komen niet naar Engeland om te dansen
Titelhouder Denemarken is in Engeland aangekomen met vijf spelers in de gelederen die vier jaar geleden verrassend Europees kampioen werden. Dat zijn doelman Peter Schmeichel, de verdedigers Lars Olsen en Torben Piechnik, middenvelder Henrik Larsen en aanvaller Brian Laudrup. De coach is nog dezelfde, Richard M

NRC Webpagina's
7 JUNI 1996


THIRD
MILLENIUM
CHALLENGE


Het enige horloge waarmee u

seconden voorloopt.

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)