U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
    R A D I O   E N   T E L E V I S I E  
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORTE BERICHTEN  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  
S e l e c t i e


Televisie

Films op tv

Radio

S E L E C T I E   R A D I O :

ZATERDAG

Het avondconcert. De opera Anna Bolena van G. Donizetti, uitgevoerd door het koor en orkest van de Opera in München o.l.v. Fabio Luisi. Solisten o.a.: Roberto Scandiuzzi, bas en Edita Gruberova, sopraan.
Radio 4, 19.30-22.00u.

Volgspot-live. In de zomer 1996 maakt Volgspot-live een denkbeeldige tournee door Nederland en Vlaanderen. In de eerste aflevring aandacht voor de Veluwe met optredens van de cabaretiers Hans Dorrestein en Hester Macrander en gospelzanger Ralph van Manen.
Radio 2, 22.04-24.00u.

Easy listening. Plaatopnamen en uitspraken van Barbra Streisand over haar vroege invloeden en haar angst 'live' te zingen. Ook aandacht voor Ramses Shaffy, pianist George Shearing en de Braziliaanse zanger/gitarist Caetano Veloso.
Radio 1 en 2, 0.02-2.00u.

ZONDAG

OVT. Aandacht voor de geschiedenis van de haringvangst en een gesprek met journalist Wim Wennekes over zijn boek Gouden handel. De eerste Nederlanders overzee, en wat zij daar haalden.
Radio 1, 10.00-11.25

Spoor Terugdocumentaire. Tweede deel van de serie Eigen baas schetst een portret van antiekhandelaar Jan Pelgrom uit Haarlem.
Radio 1, 11.25-12.00u.

Volgspot. Gast regisseur Hans Croiset naar aanleiding van de première van de eerste voorstelling Jozef in Dothan van het nieuwe theatergezelschap Het Toneel Speelt.
Radio 1 en 2, 0.02-1.00u.

De tafel van Pam. Onderhoud over de bundel kritieken De Huid van de Kameleon, over hedendaagse beeldende kunst van Anna Tilroe.
Maandag, Radio 1, 16.05-17.00u.

NRC Webpagina's
1 JUNI 1996


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)