U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
Klik hier
N R C   H A N D E L S B L A D  -  M E D I A
NIEUWS  TEGENSPRAAK  SUPPLEMENT  DOSSIERS  ARCHIEF  ADVERTENTIES   SERVICE

 NIEUWSSELECTIE 
 KORT NIEUWS 
 RADIO & TELEVISIE 
 MEDIA 

Help, een journalist!
Televisie-journalisten met overvaltactieken zijn de schrik van overheden en bedrijven. Geen paniek, adviseert de mediatrainer, een kopje koffie doet wonderen.

Yahoo staakt verkoop van sexartikelen
Yahoo stopt met de verkoop van sexartikelen op zijn website. Het mediabedrijf, dat afgelopen week bevestigde met de verkoop van pornografisch materiaal te zijn begonnen, neemt het besluit na kritiek van gebruikers.

Kwaliteitskeurmerk voor de radio
Het vertrouwde tijdsein van de radio werd 'audiologo' en duivenmelkers weten niet meer hoe laat het is. Hoewel iedereen denkt dat de pips weg zijn, zijn ze er nog steeds, verstopt tussen de andere noten. Het verhaal van drie piepjes.

Fraudenetwerk op web ontmanteld
De Britse Commercial Crime Services (CCS) heeft een bedrijf ontmanteld dat via het internet met valse bankgaranties investeerders lokte. CCS, een onderdeel van de Internationale Kamer van Koophandel, meldde donderdag dat inmiddels vier verdachten zijn gearresteerd. De hoofdverdachte zou nog op vrije voeten zijn. De criminele organisatie publiceerde op ten minste 29 verschillende websites valse bankgaranties met een gezamenlijke waarde van bijna 10 miljard gulden. Daarmee lokte zij klanten om niet-bestaande projecten te financiëren. (ANP, Reuters)


,,Er is geen enkele reden uw bezoek (aan het platteland) te annuleren, tenzij u van plan was op vakantie te gaan naar een van de beperkt toegankelijke gebieden, of als uw vakantie- en/of dagtochtplannen inhouden dat u in aanraking zult komen met vee'', zo meldt de website van de VVV naar aanleiding van vragen van toeristen over MKZ. Tips over welke gebieden dit Paasweekeinde open zijn en welke maatregelen een toerist moet treffen zijn zowel op deze VVV-site (www.vvv.nl), als op de site van het Nederlands Bureau voor Toerisme (www.holland.com) te vinden.

NRC Webpagina's
14 APRIL 2001


    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC Handelsblad