U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   M E D I A

NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Boze Mulisch weg als VPRO-lid
Schrijver Harry Mulisch heeft zijn lidmaatschap van de VPRO opgezegd uit woede over de uitzending van het programma Waskracht! van vorige week dinsdag. Daarin liep programmamaker Rob Muntz verkleed als Adolf Hitler rond in Oostenrijk, de Hitlergroet makend en zwaaiend met een fles Zyklon B.

Rode cijfers bij kabelaar UPC geen verrassing
Kabelbedrijf UPC komt woensdag met zijn eerste jaarcijfers sinds het deel uitmaakt van de beursindex AEX.

Geen schikking Microsoft en justitie
Een laatste poging om een schikking te bereiken in de mededingingszaak tegen softwarefabrikant Microsoft is vastgelopen. Microsoft zou niet bereid zijn vergaande concessies te doen. Het zou op geen enkele manier willen reorganiseren.

TPG ziet groeimarkt in bestellingen via Internet
TNT Post Groep (TPG) verwacht over drie jaar 500 tot 700 miljoen gulden per jaar extra omzet te behalen uit het verwerken van Internet-orders voor bedrijven, ofwel 3 procent van de omzet van het gehele concern. "We willen een marktaandeel in Europa van 25 procent", zei financieel bestuurder Peter Bakker van TPG vanochtend bij de presentatie van de jaarcijfers.

World Online naar nieuw dieptepunt
De koers van het aandeel World Online heeft vanmorgen een nieuw dieptepunt bereikt op 23,50 euro, iets meer dan de helft van de introductiekoers van 43 euro anderhalve week geleden. Tegen de middag noteerde World Online 12 procent lager op 24,50 euro.

De lof der vrijzinnigheid
Met pingels, jingles en bumpers (die stuiterende jingles tussen twee onderwerpen in een nieuwsbulletin) jaagt de redactie van Radio 1 op jonge luisteraars.

Nepvirusmeldingen
Op menig kantoor breekt paniek uit als een van de medewerkers een e-mail ontvangt over een 'zeer gevaarlijk virus'. Er doen op Internet talloze nepvirusmeldingen de ronde die er zeer onheilspellend uitzien.

NRC Webpagina's
27 MAART 2000




    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)