U kijkt naar de website van NRC Handelsblad gedurende de periode 1995-2001. Bezoek ook de de huidige site.
   K O R T   N I E U W S
24/7 Media Europe ad
NIEUWS  | TEGENSPRAAK  | SUPPLEMENT  | AGENDA  | ARCHIEF  | ADVERTENTIES  | SERVICE 

  NIEUWSSELECTIE  
  KORT NIEUWS  
  RADIO & TELEVISIE  
  MEDIA  

Commissie blijft bij kritiek op Peper
De Rotterdamse raadscommissie die de declaraties heeft onderzocht van oud-burgemeester Peper en een groot aantal wethouders, handhaaft al haar negatieve conclusies over het privé-karakter van reizen en ten onrechte gedeclareerde kosten.

Adelmund moet plan allochtonen aanscherpen
Staatssecretaris Adelmund (Onderwijs) moet haar plan om de achterstanden van allochtone leerlingen aan te pakken, aanscherpen. De Tweede Kamer vindt dat haar notitie 'Onderwijskansen' een daadkrachtige aanpak ontbeert.

Tweede Kamer steunt mestbeleid
De Tweede Kamer steunt het mestplan van de ministers Brinkhorst (Landbouw) en Pronk (Milieu). Veehouders kunnen gesubsidieerd hun dieren laten opkopen en hun stallen laten slopen.

Paus bezoekt Yad Vashem
Paus Johannes Paulus II heeft bij het monument voor de slachtoffers van de holocaust in Jeruzalem vanmorgen zijn diepe droefheid uitgesproken over het antisemitisme van christenen jegens joden. Hij ging niet specifiek in op de rol van de katholieke kerk in de Tweede Wereld oorlog.

Smartengeld voor discriminatie
De Amerikaanse overheid keert 508 miljoen dollar uit aan 1.134 vrouwelijke medewerkers van The Voice of America en de USIA. De schikking is de hoogste aller tijden in een discriminatiezaak.

Feyenoord uitgeschakeld
Feyenoord is uitgeschakeld in de Champions League. Het werd gisteren 0- 0 bij Olympique Marseille. Doordat Lazio Roma in Londen met 2-1 won van Chelsea, eindigde Feyenoord als derde in de poule.

Regen
Vannacht vanuit het zuiden af en toe regen. Minimumtemperatuur: 5 tot 8 graden. Morgen perioden met regen, 's middags opklaringen. Maxima van 10 tot 14 graden. Matige naar zuidwest draaiende wind. Vooruitzichten tot dinsdag: wolkenvelden met af en toe een bui. Maxima rond 12 graden


NRC Webpagina's
23 MAART 2000


( a d v e r t e n t i e s )

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

24/7 Media Europe ad

    Bovenkant pagina

NRC Webpagina's © NRC HANDELSBLAD (web@nrc.nl)